25% på alla gardiner i standardmått med kod: GARDIN25

Hasta stödjer hållbar design!

[ux_banner bg=”https://www.hastahome.no/wp-content/uploads/2015/04/img_8432.jpg” height=”500px”]
[/ux_banner]

 

Hasta har påbörjat ett samarbete med organisationen Refo. Refo tillverkar designprodukter av uteslutande återvunnet material. Hasta bidrar genom att skänka vävspill och andra restprodukter till Refo som precis visat oss de första produkterna – fina förvaringspåsar. Visst är de fina!

 

Så här beskriver Refo sig själva på sin hemsida:

 

Vår vision är att ”Vi vill förändra världen genom designad remake och utbildning. Våra kretslopp ger fler jobb, integration och minskat svinn.”

Vi vill arbeta med hållbarhet ur olika perspektiv, dels miljö, dels socialt och sist men inte minst ekonomiskt. Vi tror på att göra på nya sätt för att få nya resultat och vi gör det helst genom samarbete. Det går snabbare och när vi gör det tillsammans går det snabbare, blir mer lärorikt och är roligare.

 

Mer bilder och info kommer snart!

Loading