Lectus sängtillbehör Heaven

Sängtillbehör från Lectus

Vi lanserar exklusiva sängtillbehör från Lectus

Nu kan du köpa sängtillbehör från vårt systervarumärke Lectus här på hasta.se. Lectus har exklusiva bäddmadrasser, kuddar och täcken som är skapade för att låta luft strömma genom sängmiljön när du sover. När du är aktiv är det naturligt att använda sportkläder i moderna funktionsmaterial eftersom de leder fukt mycket bättre än traditionella naturmaterial. Men faktum är att även när du sover avger din kropp upp till två liter fukt på en natt som behöver transporteras ut för att du ska sova gott. Lectus sängtillbehör använder sig därför av funktionsmaterial i sina kuddar och täcken och bäddmadrasserna har en innerkärna med luftkanaler som ger luftgenomströmning i madrassen när du rör dig i sömnen. Unika innovationer som gör att du sover både svalt, luftigt, hälsosamt och underbart skönt.

[ux_products cat=”636″]

[ux_products cat=”lectus”]

 

Lectus sängtillbehör är gjorda för att ge luftgenomströmning i din sängmiljö tack vare moderna funktionsmaterial som andas när du sover.

“Vi föreställde oss känslan av att sova på moln och försökte återskapa den i vår serie Lectus Heaven”

Lectus Heaven självventilerande kuddar och täcken, med handstoppad fyllning för en fluffig och mjuk känsla.

Bäddmadrass Lectus Air genomskärning
Lectus bäddmadrasser har en kärna av luftkanaler som ventilerar din säng när du sover. Det minskar förekomsten av kvalster och du kan dessutom tvätta bäddmadrassen i 60 grader så att den blir helt ren. Det bäddar för en renare och hälsosammare sömn.

Loading