5 sätt att inreda med vita gardiner

[section padding__sm=”0px”] [row v_align=”middle” h_align=”center”] [col span=”9″ span__sm=”12″]

Minimalistiskt och tidlöst. Det vita är ständigt aktuellt och vi älskar förstås vita gardiner. De är klara inredningsfavoriter som passar in i såväl det klassiska som det moderna hemmet. En vit, sober gardin passar in i alla stilar. 

Vitt är inte längre opersonligt – det är snyggt och det kan matchas efter eget smak och tycke för att få en personlig prägel. Här visar vi 3 sätt att inreda med vita gardiner.

[/col] [/row] [/section] [row] [col span=”6″ span__sm=”12″ visibility=”hide-for-small”] [ux_banner height=”132%” bg=”56186″] [text_box position_x=”50″ position_y=”50″] [/text_box] [/ux_banner] [/col] [col span=”6″ span__sm=”12″] [ux_banner height=”132%” bg=”195745″] [text_box position_x=”50″ position_y=”50″] [/text_box] [/ux_banner] [/col] [/row] [row h_align=”center”] [col span=”8″ span__sm=”12″ align=”left”]

1. Skandinaviskt

Influencern @thereseoman har våra gardiner uppsatta i sitt vardagsrum. Hennes hem präglas av en skandinavisk estetik där kombinationen av ljusa toner och olika texturer skapar en varm och inbjudande känsla. Rummet känns levande, men ändå sådär härligt minimalistiskt. 

[/col] [/row] [row] [col span=”6″ span__sm=”6″] [ux_banner height=”132%” bg=”115959″] [text_box position_x=”50″ position_y=”50″] [/text_box] [/ux_banner] [/col] [col span=”6″ span__sm=”6″] [ux_banner height=”132%” bg=”92311″] [text_box position_x=”50″ position_y=”50″] [/text_box] [/ux_banner] [/col] [/row] [row h_align=”center”] [col span=”8″ span__sm=”12″ align=”left”]

2. LUFTIGT

@interior.hj har valt att klä in fönsterpartiet i matsalen i vår populära gardin Skimra. Det skapar en luftig atmosfär där rummet skyddas mot insyn, men solen får fortsatt strila in vackert genom tygets textur. 

Uterummet är också en perfekt plats för att skapa den lätta känslan. Tänk – vilken utomlandskänsla när gardinerna fladdrar i vinden och solstrålarna rör sig över pergolan!

[/col] [/row] [row] [col span=”6″ span__sm=”6″] [ux_banner height=”132%” bg=”195357″ bg_pos=”100% 17%”] [text_box position_x=”50″ position_y=”50″] [/text_box] [/ux_banner] [/col] [col span=”6″ span__sm=”6″] [ux_banner height=”132%” bg=”140411″ bg_pos=”100% 8%”] [text_box position_x=”50″ position_y=”50″] [/text_box] [/ux_banner] [/col] [/row] [row h_align=”center”] [col span=”8″ span__sm=”12″ align=”left”]

3. HOTELLKÄNSLA

Gör som @bryggerimarken3 och @iidajj och satsa på maffiga hotellgardiner med vita, skira gardiner som lager 2. Våra transparenta gardiner gifter sig otroligt bra med vår storsäljande mörkläggningsgardin Dokie! De skapar dessutom en ombonad och lyxig hotellkänsla dagtid när man önskar ljusinsläpp men samtidigt vill skärma av och minska insynen. 

[/col] [/row] [row] [col span=”6″ span__sm=”12″] [ux_banner height=”132%” bg=”197372″] [text_box position_x=”50″ position_y=”50″] [/text_box] [/ux_banner] [/col] [col span=”6″ span__sm=”12″ visibility=”hide-for-small”] [ux_banner height=”132%” bg=”195774″] [text_box position_x=”50″ position_y=”50″] [/text_box] [/ux_banner] [/col] [/row] [row h_align=”center”] [col span=”8″ span__sm=”12″ align=”left”]

4. LYXIGT

Våra mörkläggningsgardiner är praktiska, men ger även en exklusiv känsla med sitt lite tjockare tyg och vackra fall. De vita tonerna ger rummet en stilren känsla utan att ta över. För den som vill satsa på elegans i sin inredning, är vita, tunga gardiner ett perfekt val! 

[/col] [/row] [row] [col span=”6″ span__sm=”12″] [ux_banner height=”132%” bg=”109811″] [text_box position_x=”50″ position_y=”50″] [/text_box] [/ux_banner] [/col] [col span=”6″ span__sm=”12″ visibility=”hide-for-small”] [ux_banner height=”132%” bg=”109807″] [text_box position_x=”50″ position_y=”50″] [/text_box] [/ux_banner] [/col] [/row] [row h_align=”center”] [col span=”8″ span__sm=”12″ align=”left”]

5. Klassiskt

Vita gardiner är lika modernt som tidlöst och har fördelen att kunna lyfta vilket rum som helst. Vitt är en färg som anpassar sig- och fungerar som en vacker bas i alla typer av rum – oavsett säsong. 

[/col] [/row]

Loading