Unika solskyddslösningar med Digital rådgivning

Känner du dig lite vilse i gardin-och solskyddsdjungeln? Vi förstår dig! Idag finns det en mängd olika produkter för solavskärmning på marknaden – allt från snygga hotellgardiner till praktiska solskyddsprodukter till dina fönster. Boka en kostnadsfri konsultation online med oss så hjälper vi dig att hitta just din perfekta solskyddslösning – skräddarsytt för ditt unika hem.

Vi på Hasta Home är experter på allt inom gardiner och gardinskenor, solskydd och tillbehör och hjälper dig gärna med din gardinplanering eller solskyddslösning – anpassat efter måtten på dina fönster. Professionell rådgivning från tygval till färdig offert- enklare kan det inte bli!

hotellgardin-vida
lamell-kok

Expertrådgivning efter dina önskemål  

Vi vet att det kan vara svårt att få tiden att räcka till när vardagen gör sig påmind. Nu erbjuder vi därför ännu fler bokningsbara tider för vår digitala rådgivning – så du kan hitta en tid som passar dig bäst.

Vår kostnadsfria konsultation utförs med hjälp av modern kamerautrustning i vår nybyggda gardinstudio där vår expert har möjlighet att visa dig både design och funktion på våra produkter i realtid. För att förenkla din solskydd- eller gardinplanering ytterligare så har du självklart möjligheten att få hem kostnadsfria tygprover efter utförd konsultation så du i lugn och ro kan matcha färg och material med din övriga inredning.

digital-konsulation-24-64-4

Innovativa lösningar för varje behov

På Hasta Home vet vi att alla hem är unika och både inom gardiner och solskydd kan vi erbjuda ett brett utbud av både design och funktion för att matcha dina önskemål och behov.

För gardinuppsättningar finns det idag flera olika upphängningar att välja mellan. Alla våra gardiner levereras med comboband där du kan välja att hänga dina gardiner på flera olika sätt. 

Gardin Stilla, ljusgrön
hotellgardin-vida-wave

I vår gardinstudio har vi möjligheten att visa dig de olika uppsättningarna mer konkret och du får även värdefulla tips hur du går till väga för att få till dina önskade veck så snyggt som möjligt.

För solavskärmning eller mörkläggning kan vi erbjuda alla vanliga solskydd för inomhusbruk, såsom rullgardiner, plissé, persienner och lamellgardiner. Vi kan även hjälpa dig med skruvfria solskyddslösningar där du bland annat hittar vår patenterade Hasta Tension som fäster i fönstret med friktion istället för skruvar. Alla våra produkter finns självklart representerade på vår hemsida, men bokar du en kostnadsfri konsultation med oss så kan vi även hjälpa dig med speciallösningar till exempelvis sneda fönster och takfönster – vi kan alltid hitta en lämplig solskyddslösning tillsammans!

Hasta Tension mörkläggande rullgardin utan skruvar
Screenrullgardin svart, måttillverkad

Skräddarsytt för ditt hem

Visste du att den perfekta höjden på dina gardiner mäts olika beroende på vilken gardinskena och gardinkrok som du kombinerar? Våra kunder har ofta fallit för den populära hotellupssättningen men tycker det är svårt att veta hur exakt de ska mäta sina fönster och väggar för att uppnå en skräddarsydd lösning med perfekta mått. Vår expert hjälper dig med både måttagning och uträkning av mått för att dina gardiner ska se precis sådär drömmiga ut som du önskar – både på bredden och längden.

Även våra solskyddsprodukter kan självklart måttanpassas enligt måtten på dina fönster. Mörkläggande eller avskärmande, stora eller små fönster – vår expert hjälper dig med en skräddarsydd helhetslösning perfekt anpassad efter ditt unika hem.

digital-konsultation-prover
digital-radgivning

Oavsett vilken gardin- eller solskyddslösning du väljer, så får du alltid en komplett offert skickad till dig efter utförd konsultation. Där får du lätt en överblick av din varukorg och när allt stämmer utifrån vad du tillsammans kommit fram till med din digitala säljare, lägger du själv din order via vår hemsida. Sen är det bara att invänta dina nya produkter och njuta av ditt skräddarsydda hem!

Du kanske också gillar:
3 skäl att välja måttanpassade gardiner
Förbered dina fönster för sommaren
Guide: Solskyddsprodukter för olika fönster

Loading